I Am Support programma.
Door de sterke groei van de vraag om hulp in de afgelopen jaren en het gebrek aan middelen binnen de stichting is de behoefte ontstaan aan het project IamSupport. IamSupport is een maatjes/buddy-programma voor de primaire doelgroep. Het doel is om in het eerste jaar 20 vrijwilligers te werven, die dan één op één iemand uit de doelgroep gaan begeleiden. IamSupport biedt jongeren via vrijwillige begeleiders (de buddies) persoonlijke aandacht. Op deze manier kunnen zij werken aan hun kwaliteiten, aan het doorbreken van het eventuele sociale isolement en het versterken van hun sociale netwerken. De ondersteuning van de IamSuppport vrijwilligers zal bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de jongeren. Zo bezien is het programma gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de jongeren.

stage training

Training Stagiaires

Stage levert daarmee een bijdrage aan de beroepsoriëntatie bij het begeleiden van jongeren. Introductie van IamJong en kennismaking met de vrijwilligers. Het is belangrijk dat de nieuwe vrijwilligers weten hoe IamJong werkt

stage

Coaching

De coördinatoren worden voor een worden getraind en voor 16 uur per week aangesteld om het IamSupport trainingsprogramma uit te voeren.

intake

Intake proces

Tijdens het intakegesprek staat een kennismaking tussen jou centraal. Wij vragen over je vooropleiding, je diploma en je motivatie.

intake

Hulpvragen

Heeft u hulp nodig? Maar weet u niet zo goed wat voor hulp? Misschien kan iemand met u samen uw toelichten. Op het gebied van Werk, Schulden, talent ontwikkeling en social netwerk.

© 2016 I AmJong

Click Me