I Am Event programma

Het doel van dit programma is allereerst om de onderlinge band tussen alle bewoners in Zuidoost te versterken door samen activiteiten te organiseren. Nadere kennismaking en integratie staan centraal. De activiteiten variëren van spel/game activiteiten, computercursussen, informatie bijeenkomsten tot banenmarkten. Ook dienen de activiteiten om jongeren te laten inzien waarom een baan en opleiding van belang zijn voor een betere toekomst. Dit doen zij door middel van gesprekken met ouderen tijdens de activiteiten. Het is de bedoelding dat de activiteiten als leuk worden ervaren. Hierdoor ontstaat er sneller een gesprek. Het zijn ook ouderen die al levenservaring hebben en dit ook willen overbrengen aan de jongeren. Zo kunnen zij de jongeren stimuleren/ motiveren om meer uit het leven te halen. Via het begeleidingsprogramma van IamSupport kunnen geïnteresseerden dan gaan deelnemen aan het IamWork programma van de Stichting I Am Jong voor een opleiding, een stage en een baan.

15

I Am Kids

2017 gestarte cursus ‘Tekenen en ZO’ nemen gemiddeld zo’n 35 kinderen in de leeftijd tussen 6 en 9 jaar deel. Zij volgen dan in een 3-maandelijks programma tekenlessen.

studio

I Am Studio

Deze muziekworkshop bestaat uit 4 sessies van 2 uur. Als eerste gaat het om het kennismaken met elkaar (groepsdynamiek). De daarop volgende les gaan de kandidaten onder leiding van studiomanager Rodney aan de slag met de muziek zelf.

Matser brass

Oefenruimte Brassbands

Wij van Stichting I Am Jong zo breed mogelijk aanbod van activiteiten faciliteren waar onder onze eigen brassbands.

event intro

I Am Event dag

Tijdens de IamEvent introdagen kunnen jongeren gratis workshops volgen van IamWorks, IamStudio muziekprogramma’s , gaming, het Urban Fit Sport programma van ‘Mind Up’.

su slush

Su Slush

Slush Puppie in verschillende tropische smaken voor events, feestjes en bedrijfsfeestjes.

© 2016 I AmJong

Click Me